Minutes General Assembly BGFed.be npo 7-Dec-2018

The minutes of the most recent general assembly of the BGFed.be npo can be found on the page Federation. Some other stuff on that page has been updated as well.

This entry was posted in Federation. Bookmark the permalink.

2 Responses to Minutes General Assembly BGFed.be npo 7-Dec-2018

 1. BestVirginia says:

  I see you don’t monetize bgfed.be, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month.
  There is one good method that brings decent money, you can google it: money making by
  bucksflooder

 2. Walter says:

  De realiteit betreffende de gebeurtenissen over mijn persoon worden in de minutes niet correct weergegeven, daarom hier deze bemerkingen:
  Gibraltar: na de eerste dag alle 4 mijn matchen gewonnen te hebben word ik in ronde 5 vervangen, afgezien van het feit dat het zeer vreemd is om de topscorer te vervangen ben ik er akkoord mee gegaan omdat op voorhand de afspraak was dat Guy, Johan en ik zouden rouleren en ieder minstens 1 keer zou uitblijven, toen echter in ronde 6 nadat zowel GUY en ik al uitgebleven waren deze afspraak volledig overboord werd gegooid en er geen roulatie meer was ben ik inderdaad tegen die beslissing in gegaan en heeft de kapitein besloten om mij niet meer op te stellen, dus niet zoals beweerd dat ik weigerde om nog te spelen want ik had zonder een probleem gespeeld als de roulatie ook was aangehouden.
  Tevens werd naderhand duidelijk dat dit alles het gevolg was van een persoonlijke haatcampagne jegens mijn persoon en dat deze speler daar de kapitein en het hele team voor misbruikt heeft.
  De reden waarom ik uit de BIC ben gestapt is het gevolg van de zeer vijandige wijze waarbij ik gedurende de hele week in Gibraltar als een paria behandeld werd. Aangezien ik vriendenmatchen (lees matchen zonder financiƫle inzet) enkel speel tegen vrienden en kennissen maar NIET tegen personen die mij openlijk als vijand behandelen heb ik mij dan ook uit de BIC teruggetrokken om dergelijke matchen te vermijden.
  Daarnaast enige feiten waar Belgiƫ eens over moet nadenken, in Gibraltar heb ik in 4 matchen 4 punten gescoord, de andere spelers hebben in respectievelijk 5, 7 en 3 spelers met 8 matchen (ja de testmatch is ook een match al is het een korte matchlengte) niet meer gescoord, wel minder.
  In de afgelopen jaren heb ik 16 van 20 matchen gewonnen oftewel 80% winstmatchen, voor de rest van de Belgische spelers (met een minimum van 5 matchen) is dat maximum 50% en minder. Ik speel niet meer voor het Belgische team, dat zal dan ook gevolgen hebben in de toekomstige resultaten met een team dat tezamen niet aan 50% winstmatchen kan geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *