EBGT German Masters München

Home Forums Tournaments EBGT German Masters München

Tagged: 

This topic contains 11 replies, has 1 voice, and was last updated by  Patrick 5 years, 9 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #786

  Paul van D

  Some Belgian and Dutch players will be participating this weekend in the EBGT German Masters in München. Will try to post some updates, depending on availability of wifi.

  Reg
  Paul

  #801

  Guy Van Middelem

  Erg bedankt voor de updates, Paul. Altijd leuk om te lezen wat onze vrienden ervan bakken. Ik wens jou en hen heel veel succes. Voor de arme zielen, zoals ik, die nog wat moeten werken (en golfen) tijdens de vakantieperiode, blijft er een spannende avond backgammon in Leuven op vrijdag 27 juli om 19.45 uur. See you soon, Guy

  #806

  walter

  De belgen zijn al aanwezig, met name Michel & Walter. Na een overnachting in een landelijk hotelletje onderweg zijn we bij de eerstaangekomenen. het belooft een leuk veld te worden met ondertussen al Malas, Sequira, Carter Mattig, Peter Vandebruck, Peer Romer en een turkse delegatie.
  Paul er is (mogelijk tot in tegenstelling wat op je reservatiemail staat) voor de backgammonspelers gratis wifi beschikbaar, er wel speciaal naar vragen aan de receptie.

  #811

  Paul van D

  Terwijl ik nu op het terras zit, hier de eerste resultaten. Walter won in een veld van 54 van Stephan Parkow in ronde 1 en van klepper Braconi in ronde 2. Vermeldenswaardig was dat walter 2x een backgammon won en ook een zekere gammon wist te vermijden door 66 vanaf de bar te smijten.

  Michel is momenteel in de tweede ronde nog aan het zwoegen tegen een Italiaan. Het staat 10-8 voor michel tot de dertien.

  Paul en Rogier reisden samen zo’n 850 kilometer om tegen elkaar te moeten spelen in ronde 1. Rogier trok met 13-6 aan het langste eind in een match waar Paul nooit echt een kans gehad heeft.
  Rogier staat nu 7-11 achter tegen Frank simon, een redelijk sterke duitser. Voor vanavond zal Paul zich vooral bezighouden met vergelijkend bieronderzoek. Michel, Rogier en Walter moeten wellicht nog een derde ronde spelen.

  Opvallend was dat iedereen van de B / NL ers een voorronde moest spelen.

  Wij houden jullie op de hoogte.

  Groet,
  Paul van D

  #812

  Paul van D

  Rogier verliest 13-7 van Simon. Michel 11-10 voor met nog weinig tijd op de klok!

  #814

  walter

  Michel helaas verloren van Vincenzo Riceputi in de 2de ronde, voor Rogier ook in de 2de ronde verloren van Frank Simon en ikzelf in de last 16 verloren van Ullrich Tamm.
  Gelukkig was het vandaag Marcel zijn verjaardag en heb ik mijn verlies kunnen wegspoelen met enkele glazen champagne waarna we tot de vroege uurtjes nog wat chouette gespeeld hebben.

  #815

  Paul van D

  Met zijn allen zijn we klaar voor de fighter bracket. Nadat Rogier en Michel allebei in ronde 2 verloren was ook Walter niet in staat om zijn match te winnen. Ik heb er helaas niet veel van meegekregen, wegens drukke en luidruchtige Tiergartenchouette.
  Vanmiddag om 14.00 uur staan we weer fris en fruitig klaar!

  Groeten
  Paul

  #818

  Guy Van Middelem

  Allemaal heel leuk om te lezen. Succes verder ! In Leuven heeft Guy vrijdag een kans verkeken om de leiding te nemen in de Leuven Club Championship door in de finale van de Main te verliezen van Steven Steeno. Tot kijk, Guy

  #831

  Paul van D

  Update: Rogier speelt de finale van de last chance, Walter, Michel en Paul jammer genoeg niet al te ver gekomen. Finale is tot 5 en de tegenstander is nog niet bekend.

  Groeten,
  Paul

  #833

  Paul van D

  Rogier wint last chance tegen peter vd bruck!

  #834

  Bert

  Proficiat Rogier!

  #836

  Patrick

  @walter&Paul: bedankt voor de updates.
  @Rogier: proficiat

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.